fbpx
  /    /  E-Telegrami  /  The One Boy

The One Boy

12.99 9.99

Šifra: TOB Kategorija:

Opis

PREDOGLED VIDEA: https://izzie.si/moments-the-one-boy-promo/

The One Boy je telegram, ki ga mamica prejme še isti dan, tako med vikendi, kot tudi med prazniki, in za katerega vam ni potrebno plačevati stroškov dostave.

Telegram lahko kombinirate s katerim koli telegramom iz naše ponudbe, ki jih pošljemo mamici v porodnišnico ali na dom, tako bo mamica še isti dan prejela video čestitko, darilce pa jo bo presenetilo v porodnišnici ali doma.

Mamica in vi (pošiljatelj) prejmete telegram The One Boy preko SMS sporočila na svoj mobilni telefon. SMS sporočilo vsebuje naslednje besedilo:

Lepo pozdravljeni!

Čestitke ob rojstvu vašega sina.

Anja, Miha, Leja in Jaka imajo za vas pripravljeno posebno presenečenje. Najdete ga na

https://izzie.si/momentsbyizzie-the-one-boy/

Želimo vam veliko srečnih in nepozabnih trenutkov.

Vaš Izzie

Mamico (oz. vas) s klikom na povezavo preusmeri na našo spletno stran, kjer jo čaka unikatna čestitka, s pozdravom Dobrodošel deček (ime novorojenčka) in personaliziranim videoposnetkom, v katerem se nahaja vaša čestitka in vaše ime.

Naša spletna stran s čestitko bo za ogled aktivna 1 teden, kasneje pa si lahko videoposnetek ogledate na našem Youtube kanalu, povezavo do videoposnetka pošljemo na vašo oz. mamino željo preko SMS sporočila ali elektronske pošte. Videoposnetek lahko prenesete s kanala Youtuba tudi na svoj računalnik in ga shranite za spomin, aktiven pa bo 3 mesece.

Naročilo telegrama in dostava

NAROČILO TELEGRAMA

Naročilo telegrama se lahko odda preko spletne trgovine www.izzie.si, elektronske pošte info@izzie.si ali telefonske številke 064 253 253.

Naročilo telegrama preko spletne trgovine www.izzie.si in elektronske pošte info@izzie.si lahko oddate 24 ur na dan, vse dni v tednu, tudi ob nedeljah in praznikih, naročilo telegrama preko telefonske številke 064 253 253 lahko oddate med 8.00  in 20.00 uro od ponedeljka do petka.

Naročilo telegrama se poravna s plačilom po predračunu. Telegram odpošljemo po prejemu potrdila o plačilu oz. ko je nakazilo vidno na transakcijskem računu.

DOSTAVA

Obvestilo o prejemu telegrama bo mamici poslano preko SMS sporočila (na mobilno telefonsko številko, ki ste jo vpisali ob naročilu). V sporočilu bo priložena povezava na spletno mesto, kjer se nahaja telegram.

Kopija SMS sporočila se pošlje tudi na mobilno telefonsko številko plačnika.

Telegram bo na spletni strani za mamico aktiven 24 ur, po preteku pa bo video vsebina vidna na kanalu Youtube.

Izzie za napačno vnešene podatke (telefonska številka, elektronska pošta) ne odgovarja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “The One Boy”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja