Prikazovanje 1–12 od 170 rezultatov

Dobrodošel Zajček

33.90
Izberi možnost

Hop Hop Zajčica

26.90
Izberi možnost

Hop Hop Zajček

26.90
Izberi možnost

Moja Medvedka

29.90
Izberi možnost

Moj Medi

29.90
Izberi možnost

Srčkana Medvedka

29.90
Izberi možnost

Srčkani Medvedek

29.90
Izberi možnost

Srčkani Medi

29.90
Izberi možnost

Mala Srnica

16.90
Izberi možnost

Srnica

26.90
Izberi možnost

Srečna Zajčica

42.90
Izberi možnost

Srečni Zajček

42.90
Izberi možnost

Telegrami ob rojstvu otroka so najlepša oblika ljubezni in pozornosti, ki jo lahko naklonimo novopečeni mamici ob najbolj posebnem trenutku, ki ga pozna življenje.

S seboj prinašajo v življenje nove družinice toplino, ljubezen in najlepše želje, ki jih zagotovo ne bodo nikoli pozabili.

Vrste telegramov

Mamice v porodnišnicah razveseljujejo tako vnaprej pripravljeni paketki kot tudi paketki, sestavljeni po lastnih željah.

Ustvarjanju paketkov posvečamo veliko pozornost, saj morajo pustiti kar se da najlepši vtis pri mamici. Sestavljeni so z veliko mero ljubezni, poleg tega pa se estetsko lepo dopolnjujejo in vsebujejo tako uporabna darilca, kot tudi darilca, ki ostanejo za spomin.

Tako vam pri izbiri paketka ni potrebno skrbeti za ujemajoča se darila ter čestitke, saj smo za to poskrbeli že mi. Takšna izbira je še posebej dobrodošla, kadar ste brez idej in v naglici.

Niste med vnaprej pripravljenimi paketki našli takšnega, ki bi vam ustrezal? Nič hudega, paketek, ki ga boste poslali novopečeni mamici, lahko sestavite tudi sami, po lastnih željah.

Tukaj smo vam priskočili na pomoč z ustvarjanjem lastnih linij, znotraj katerih lahko najdete izdelke, ki se lepo ujemajo in dopolnjujejo. Izbirate lahko med linijo Medo v treh različnih barvnih kombinacijah, linijo Srnica in linijo Zajček v dveh barvnih kombinacijah.

Sestavljanje svojega paketka je še toliko lepša naloga, če mamico dobro poznamo in vemo kaj vse še potrebuje za svojega malčka. S tem hkrati poskrbite tudi za večjo mero unikatnosti, saj ste tako lahko prepričani, da istega paketka kot je vaš zagotovo ne bo prejela in mamici tudi sporočite, da ste si vzeli čas in posvetili izbiri posebnega telegrama samo za njo.

Kaj vsebujejo telegrami?

Najbolj pomemben del telegrama, na katerega pogosto pozabimo, je zagotovo čestitka, saj le ta sporoča novopečeni družinici, kdo se veseli z njo ob tem srečnem dogodku.

Za lep vtis poskrbijo vnaprej pripravljeni verzi, citati in pesmi o rojstvu in novem življenju, ki smo jih na enem mestu zbrali za vas in vam s tem olajšali izbiro posvetila.

Najlepša voščila ob rojstvu pa so tista, ki poleg verzov vključujejo tudi vaše lastne misli in občutke, tista, ki so napisana z ljubeznijo za novopečeno mamico in dojenčka.

Nežne ročice, prstkov deset,

našobljene ustnice,

jasen pogled,

to za mamico in očka ves je svet.

Vse čestitke si lahko preberete na Verzi in čestitke za rojstni dan.

Presonalizacija telegramov

Oblikovanje in pošiljanje telegramov je izredno pomembna naloga, saj morajo zadoščati posebnim standardom, ki pritičejo tako pomembni življenjski prelomnici kot je rojstvo otroka. Vse od embalaže do zadnjih detajlov, ki zaokrožujejo celoten paketek.

Vsi naši paketki so lično zapakirani v kartonastih škatlicah z našim logotipom in oviti v bel klobučni papir, ki ga na koncu zapečatimo z nalepko na kateri se nahaja posebno sporočilo za novopečeno mamico.

Telegrami Izzie so mamicam dostavljeni v zaprtih papirnatih vrečkah, ki poskrbijo, da naši paketki nedotaknjeni prispejo do prejemnice. Vsi materiali so izbrani z veliko mero ekološkega zavedanja in omogočajo naravi prijazno reciklažo.

Največjo mero pozornosti pa zagotovo posvečamo prav unikatnosti vsakega telegrama, saj je personalizacija tista, ki dodaja piko na i vsakemu darilcu.

Smo eni izmed redkih ponudnikov, ki omogočamo različne načine personalizacije izdelkov:

 – od vezenja na tekstilne izdelke,

– tiska na bodije, majice in puloverje ter

– personalizacije različnih otroških izdelkov ter nenazadnje tudi čestitk.

Prav personalizirana darila so tista, katerih se mamice najbolj razveselijo v teh dneh polnih čustev in ljubezni, saj jim s tem sporočamo, da so njihovi otroci nekaj posebnega in si zaslužijo le najboljše izdelke, izdelke, ki so bili z ljubeznijo izdelani samo za njih.

Kdaj poslati telegram?

Se sprašujete, kdaj je najbolj primeren čas za pošiljanje telegramov? Zagotovo je eden izmed najlepših občutkov v dneh po rojstvu, občutek, ko vam dostavijo telegram vaših najbližjih. Bodisi v porodnišnico, bodisi na dom.

Če ste med tistimi, ki prisegajo na pošiljanje telegramov v porodnišnico, vam svetujemo, še posebno v primeru pošiljanja personaliziranih darilc, da naročilo oddate čimprej, ko izveste za veselo novico, saj mamice v porodnišnici ostajajo povprečno 2 do 3 dni. Tako personalizacija, kot tudi sama dostava, lahko zahtevata dan ali dva, zato je hitra oddaja naročila ključnega pomena, da mamice v vmesnem času ne odidejo že domov.

Če pa ste mnenja, da je čas v porodnišnici čas za mirno spoznavanje mamice in novorojenčka, pa vam priporočamo dostavo na dom in naj vaš paketek mamico razveseli spočito v zavetju svojega doma. V tem primeru, lahko naročilo brezskrbno oddate s kakšnim dnem zamika.