Prikazovanje 1–12 od 88 rezultatov

Bodi Baby Airlines

14.90
Izberi možnost

Bodi EAN koda

14.90
Izberi možnost

Bodi Loved

14.90
Izberi možnost

Bodi Mala damica

14.90
Izberi možnost

Bodi Mali gospodič

14.90
Izberi možnost

Bodi Mamičin srček

14.90
Izberi možnost

Bodi Mavrica (deček)

14.90
Izberi možnost

Bodi Mavrica (deklica)

14.90
Izberi možnost

Bodi Medi

14.90
Izberi možnost

Bodi Medvedek

14.90
Izberi možnost

Bodi Medvedek

14.90
Izberi možnost

Bodi Medvedka

14.90
Izberi možnost

PERSONALIZIRANA DARILA OB ROJSTVU OTROKA

Rojstvo otroka je zagotovo eden izmed najlepših dogodkov v življenju in takšen dogodek si zasluži, da ga praznujemo na najlepši možen način. In prav takšno mora biti tudi obdarovanje ob rojstvu, unikatno in posebno. S tem namreč izkažemo novopečenim staršem, da se v teh najlepših trenutkih veselimo z njimi in z njimi delimo te posebne občutke.

Pester izbor daril pri Izzie

Pri Izzie vam nudimo pester izbor daril, ki se jih ob rojstvu mamice najbolj razveselijo. Pri snovanju naših produktov stremimo k temu, da vsaka mamica prejme nekaj lepega, nekaj uporabnega, kot tudi nekaj, kar ji bo ostalo v lepem spominu na rojstvo otroka.

Eno izmed najbolj priljubljenih darilc ob rojstvu so zagotovo odejice, ki pridejo prav v tistih prvih mesecih dojenčkovega življenja, ko še potrebuje pomoč pri vzdrževanju svoje telesne temperature. Na voljo imamo tako tople odejice, primerne za zimske mesece, kot tudi tanjše, zračne odejice, bolj primerne za toplejše poletne mesece.

Novopečene mamice pogosto obdarujete tudi z igračkami za male nadobudneže. Najpogostejša izbira so mehke plišaste igračke in ninice, s katerimi se malčki stiskajo prve mesece, pogosto pa se poklanja tudi aktivnostne igračke, s katerimi malčki spoznavajo svoja čutila in grizala, s katerimi lajšajo bolečine ob izraščanju prvih zobk.

Mamice pa so zagotovo najbolj vesele prikupnih in uporabnih daril, kot so bodiji, nogavičke in tetra pleničke, saj vemo, da teh, ob malih štručkah, ni nikoli preveč. Za ohranjanje lepih spominov in dekoracijo otroških sobic pa poskrbijo naše prikupne grafike z rojstnimi podatki različnih motivov in barv.

Izberite personalizirana darila

Najlepši način, s katerim lahko novopečeni družinici prenesete svojo ljubezen in lepe želje je, da jim podarite darilo, izdelano in pripravljeno posebej za njih.

Personalizacija izdelka je namreč tista, ki darilu ob rojstvu da piko na i in pri odpiranju paketka nariše nasmeh na obraz mamic. In tega se pri Izzie dobro zavedamo, zato nudimo personalizacijo skoraj vseh izdelkov iz naše ponudbe.

Odejicam, ninicam in igračkam po vaših željah izvezemo ime otroka, pri čemer lahko izbirate tudi barvo vezenja.

Na bodije in ostale tekstilne izdelke tiskamo personalizirane grafike različnih oblik in barv, možna pa je tudi personalizacija različnih lesenih izdelkov za malčke, kot so oznanitvene kartice ter krtačke za nego las.

Kako izbrati pravo darilo?

Izbira primernega darila za novorojenčka je v teh časih zagotovo težka naloga, saj je na trgu veliko lepih izdelkov. Pri izbiri telegrama vam je zagotovo lahko v pomoč poznavanje mamice in njenih želja, ali je to njen prvi ali drugi otrok, kaj že verjetno ima doma in kaj bi ji lahko še prišlo prav.

Če ste tudi same mamice, se lahko spomnite prvih dni po porodu in katera darila, ki ste jih prejeli ob rojstvu, so vam najbolj ostala v spominu.

Darila za novorojenčke lahko pošljete v porodnišnico in jih poklonite takoj ob rojstvu, ko je mamica še v sedmih nebesih, lahko jo pričakajo ob prihodu domov, ko si mamica že rahlo opomore od prvih naporov, lahko pa jih poklonite tudi ob prvem obisku, pri čemer je priporočljivo, da prvih nekaj tednov novorojenčka obiščete le, če ste popolnoma zdravi.

Naša darila ob rojstvu vedno prispejo k novopečenim mamicam lično zapakirana in kar je najpomembneje, brez priloženega računa. Izjemno pozorni smo tudi na darilca, ki so naročena za iste mamice. Ob vsakem takem primeru preverimo naročilo in v primeru podvajanja naročenih izdelkov obvestimo stranko in predlagamo rešitev, ki je cenovno, funkcionalno in estetsko najboljša za naročnika in nenazadnje tudi za mamico in dojenčka. Vedno prisluhnemo želji naročnika pri oblikovanju in pošiljanju darilc, saj le ti najbolje poznajo novopečeno mamico ter njene želje.